Skickas inom 2 arbetsdagar • Trygg betalning • Leverans i hela Sverige

Kanalplastskyltar – Kraftfull exponering till lågt pris!

Beställ enkelt kanalplastskyltar från så lite som 16:-/st.

Våra Produkter

Våra plastskyltar är av vädertåligt och hållbart material och finns med både enkelsidigt och dubbelsidigt tryck. En prisvärd investering eftersom plastskyltarna håller länge och därför kan användas åtskilliga gånger. Skylten har lätt vikt och kan enkelt ställas ut med rätt tillbehör.

Välj till h-pinne som hållare för enkel och snabb montering på markyta eller buntband om du planerar att sätta upp skylten på exempelvis staket eller lyktstolpe. Plastskylten exponerar effektivt ditt erbjudande eller informationen du vill förmedla. Plastskylten passar för både tillfälliga och långvariga reklambudskap. Förutom som mäklarskylt passar den även utmärkt vid byggarbetsplatser och vid olika event och evenemang. Våra kanalplastskyltar trycks i 4-färg på en kraftig fem millimeters kanalplast.

Om du tittar efter en formskuren skylt eller en skylt med mer anpassad design så är du välkommen att kontakta oss direkt.

Är ditt företag intresserad av kanalplastskyltar i andra mått än vad som står i tabellerna eller kanske en konturskuren kanalplastskylt så är det möjligt. Vid specialbeställningar välkommen att kontakta oss direkt via formulär, telefon eller e-post.

Kontakta oss på Kanalplastskyltar