Skickas inom 2 arbetsdagar • Trygg betalning • Leverans i hela Sverige

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får kring våra kanalplastskyltar. Har du ytterligare funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på info@kanalplastskyltar.se så ska vi se till att försöka besvara din fråga så fort vi kan.

Hur snabbt kan jag få mina reklamskyltar? Vilka leverans­alternativ är tillgängliga?


Vi skickar alla beställningar inom 1-3 arbetsdagar från lagd order. Vi levererar alla våra skyltar med DHL. Fraktpriset beror på hur många skyltar du beställer, detta visas i din varukorg innan betalning.

Kan ni hjälpa mig med designen på mina skyltar?


Vi har 5 exempelmallar om du är osäker på hur du vill att din skylt ska se ut. Vi hjälper dig att lägga in logotyp och önskad text enligt valfri exempelmall kostnadsfritt. Vi återkommer alltid med ett korrektur innan vi trycker dina skyltar så att du kan känna dig trygg i att du får en layout du är nöjd med.

Vill du ha en unik design har vi stor erfarenhet av formgivning och kan hjälpa er med det. Det kostar 950 kronor per original.

Hur fäster jag upp mina skyltar?


För montage i mark erbjuder vi vita skylthållare i storleken 55cm. Planerar du att ha skyltarna på annat sätt, exempelvis stolpar eller staket kan du fästa dessa med buntband. Glöm inte att välja till kostnadsfri håltagning.

Levereras mina kanalplastskyltar med skylthållare?


Nej, dina skyltar levereras inte med skylthållare. Planerar du att sätta upp skyltarna på hållare så kan du enkelt beställa till h-pinnar att montera upp skyltarna på.

Hur länge håller kanalplastskyltarna?


Skyltarna är gjorda i ett hållbart material och ska generellt klara av tuffa väderlekar. Allt är dock relativt och beroende på hur mycket slitage de utsätts för. Ett flertal kunder vittnar om att deras skyltar hållit i flera år.

Kan jag beställa skyltar i andra mått än de som ni anger?


Det går bra att beställa skyltar i andra mått. Kontakta oss så diskuterar vi ditt önskemål och återkommer med en kostnadsfri offert.

Kan jag få konturskurna skyltar?


Vid intresse finns möjlighet till av få konturskurna reklamskyltar. Kontakta oss så ser vi till att hitta en passande lösning för era önskemål.

Fraktkostnad


Frakt endast med DHLPris
100495 kr
200-300595 kr
400-1000945 kr

Är ditt företag intresserad av kanalplastskyltar i andra mått än vad som står i tabellerna eller kanske en konturskuren kanalplastskylt så är det möjligt. Vid specialbeställningar välkommen att kontakta oss direkt via formulär, telefon eller e-post.

Kontakta oss på Kanalplastskyltar