Skickas inom 2 arbetsdagar • Trygg betalning • Leverans i hela Sverige

Mäklarskyltar

Beställ mäklarskylt i kanalplast

Hos oss på Kanalplastskyltar.se kan du beställa mäklarskyltar i hållbar kvalitet. Skyltarna produceras i skarpa färger som inger ett professionellt intryck och delar ditt budskap effektivt. Det är lätt att fästa skyltarna på skylthållare på lämpliga platser för att synliggöra visningar eller reklam för ditt varumärke. Du väljer hur du vill ha dina skyltar och vi trycker dem till bra pris och snabba leveranser.

Hos oss köper du mäklarskyltar som är tryckta med UV-härdande teknik, något som ger större motståndskraft mot ljuset utomhus. Skyltarna trycks i 4-färg på 5 mm kanalplast och kan beställas med både enkelt- och dubbelsidigt tryck. Se exempel på skyltar här:

Mäklarskyltar pris

Kostnaden för att trycka mäklarskyltar kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive storleken på skylten, antalet färger som används, materialet som skylten är gjord av, och antalet skyltar som beställs.

Vanligtvis är det billigare att beställa större antal mäklarskyltar på en gång, eftersom tryckerierna ofta ger rabatter för bulkbeställningar. Det kan också vara billigare att beställa skyltar i en enkel färg, snarare än flera färger. Materialvalet spelar också en roll i kostnaden, eftersom vissa material är dyrare än andra.

Att trycka mäklarskyltar är en investering i fastighetsmäklarens marknadsföringsstrategi, och det är viktigt att välja en pålitlig tryckeri som kan leverera högkvalitativa skyltar till ett rimligt pris. Det är vi på Kanalplastskyltar bäst på.

Mäklarskylt – en kostnadseffektiv marknadsföring

Kanalplastskyltar benämns ofta som mäklarskyltar. Mäklarskyltar verkar på många sätt, förutom att leda spekulanter till rätt plats för visning förmedlar mäklarskylten även att försäljning av en bostad är på gång, skylten uppmärksammar förbigående vilket ökar möjligheten att synas för fler potentiella kunder.  

Mäklarskylten har även en varumärkesbyggande effekt. Spekulanter och förbigående kommer minnas skyltens utseende och uppmärksamma den tydligare nästa gång de ser en skylt i samma manér. Det är inte många andra marknadsföringsformer som kan hävda sig lika kostnadseffektiva som just mäklarskyltar. 

Placering och tillbehör

Hos oss kan du köpa flera tillbehör för att montera dina mäklarskyltar på bästa sätt. Planerar du att sätta den i marken framför bostaden kan du köpa till skylthållare hos oss.

Vi erbjuder även buntband som tillbehör men glöm då inte bort att beställa håltagning i dina skyltar för detta. 

Så går det till när du beställer mäklarskyltar

När vi tagit emot din order och har ett tryckfärdigt original så laddas det upp i ett pre-pressprogram som placerar ut skyltarna på ett stort ark av kanalplast med skärmärken.

Filen laddas sedan upp i vår flatbed printer från Canon, en Arizona 2260XT. Ett ark kanalplast i formatet 2050x3050mm placeras sedan på bordet och här trycks nu skyltarna med UV-Färg som härdas med UV-lampor så att ingen torktid är nödvändig.

Hela arket av kanalplast lyfts sedan över till vårt skärbord från Zünd. Med hjälp av en kamera läser maskinen av alla skärmärken digital för att sedan skära skyltarna med en precision på en tiondels millimeter.

Skyltarna plockas ihop och paketeras med eventuella tillbehör och en upphämtning från DHL bokas.

Nu är dina skyltar på väg!