Skickas inom 2 arbetsdagar • Trygg betalning • Leverans i hela Sverige

Reklamskyltar

Du har garanterat sett plastskyltarna vid dikeskanten, gräsmattan eller uppsatta på lyktstolpar många gånger. Ibland gör de reklam för ett företag, ibland har du följt skyltarnas anvisningar för att hitta rätt dit du skulle. Men har du faktiskt reflekterat över hur många smarta användningsområden plastskyltarna faktiskt har?

Här är fyra tips på tillfällen där du kommer ha nytta av kanalplastskyltar!

Reklamskyltar till husförsäljning

Den kanske allra vanligaste användningen av plastskyltar är när det kommer till mäklarskyltar och husförsäljning. Du har antagligen sett skyltar med mäklarens ansikte och kontaktuppgifter som står på gräsmattan till huset som ska säljas, eller skyltar placerade längst vägen dit så att köparna ska hitta fram.

Våra plastskyltar är extremt populära bland mäklare, just eftersom de är så tydliga och enkla. De är lätta att flytta, de är billiga så att du har råd att sätta ut flera skyltar från olika håll, och de skarpa färgerna gör att de är svåra att missa för den som åker förbi.

Med en kanalplastskylt är du inte beroende av till exempel en stolpe eller en reklamplats. Du kan sätta skyltarna där du själv vill och behöver – så länge du har tillåtelse förstås!  

2. Dela dina politiska budskap

När du vill visa upp var du står i en politisk fråga, eller kanske vill visa att du stöttar en rörelse extra mycket, då funkar plastskyltar utmärkt. Reklamskyltar är till exempel perfekt för organisationer och politiska partier som åker runt till olika städer – de är enkla att packa ihop, flytta och återanvända på nästa ställe, och du kan sprida ut skyltarna där de passar bäst.

Precis som vid husförsäljningar så är plastskyltarna smidiga att använda för att leda människor rätt till vallokaler, samlingsplatser, informationstält och annat viktigt. Eftersom våra reklamskyltar trycks i skarpa färger kan de återanvändas och sitta uppe länge utan att blekna.

3. Underlätta evenemanget med plastskyltar

På stora fester och evenemang är det ofta väldigt mycket att organisera, och omöjligt att hålla koll på alla gäster och besökare samtidigt. Som ansvarig har du sällan tid att guida varje person rätt, svara på frågor eller peka ut parkeringen gång på gång.

Då kan du låta våra plastskyltar göra jobbet åt dig! Tryck upp och sätt ut skyltar som guidar till parkeringen, maten eller sportarenan. När parkeringen är full och bilarna behöver köra åt ett annat håll, då är det bara att flytta skyltarna.  

Passa även på att trycka upp företagsloggan eller evenemangets namn på reklamskyltarna, så håller du enkelt besökarna påminda om ditt varumärke. För en privat fest kan du exempelvis skriva festens datum eller om det finns en gemensam hashtag som du vill att gästerna ska använda

3. Reklamskyltar för företag och logotyp

Självklart så är kanalplastskyltar perfekta för ren reklam. Påminn alla som går förbi om ditt företag, varumärke och logotyp med reklamskyltar i vägrenen. Med våra billiga reklamskyltar i kanalplast har du möjlighet att sprida reklamen på fler ställen, i stället för att betala för en ensam reklamplats som inte noteras av de som går förbi.

Det budskap som man möts av gång på gång, är troligtvis ett budskap som man minns!

Beställ dina reklam & plastskyltar hos oss!

Vi tillverkar reklamskyltar i kanalplast till bra pris. Alla våra skyltar produceras och trycks med skarpa färger så att ditt varumärke eller budskaps syns bra och håller länge.

Våra plastskyltar är tryckta med UV-härdande teknik, något som ger större motståndskraft mot ljuset utomhus för att undvika att de bleks med tiden. Skyltarna trycks i 4-färg på 5 mm kanalplast och kan beställas med både enkelt- och dubbelsidigt tryck.

Vill du köpa reklamskyltar?

Vill du leda potentiella kunder rätt eller vill du ge ett varumärke eller budskap exponering? Tveka inte att höra av dig. Oavsett vilka slags reklamskyltar du vill beställa så finns vi på Kanalplastskyltar här för att hjälpa dig.

Vi har skyltar i flera mått och storlekar. Om du vill beställa plastskyltar i någon annan storlek eller har andra speciella önskemål för färg och form så tar vi självklart fram en offert för det!